6 Eylül 2010 Pazartesi

Ramazan Bitiyor

Ramazanı şerifin sonuna geliyoruz kadir gecesini değerlendirebilenlerden olmuşuzdur inşaallah...

Bayram hazırlıkları sürüyordur şimdi çoğu evlerimizde,
çoçukluğumdaki bayramları hatırlıyorum da ne güzel günlerdi, bayram çoşkusu pek kalmadı artık, şimdiki nesil iki gün tatili fırsat bilip kaçıyor bütçelerinin el verdiği ölçüde, kimi yurt dışına çıkıyor kimi güneye denize koşuyor, bayram çoşkusu yaşanmıyor ve gelecek nesillere öğretilemiyor.

Ben evlendim evleneli annelerimizi ziyarete gider ve çok mutlu döneriz, çocuklarımızda nerede hangi şehirde olurlarsa olsunlar bize katılırlar,umarım çocuklarına da bunu bayram çoşkusunu aşılayabilirler:)

Bu bayram Ankara'dayız, Mualla annemiz Samsun'dan geldi birlikte bayram yapacağız, çocuklarımda İstanbul'dan geliyorlar.
Hazırlık yapmam lazım, börek ve baklava siparişimi verdim bayram sabahı gelecek inşaallah, alış veriş yapılacak yemekler yapılacak iş çok ama bunlar güzel uğraşlar daima böyle mutlu uğraşlarla uğraşalım inşaallah.

Geçenler de bir arkadaşımızı ani kalp kriziyle kaybettik duyunca inanamadık şoke olduk, emekliliğine birkaç ay kalmıştı ev satın alacaklardı hayat bize ne süprizler hazırlıyor bilinmez o yüzden hiçbirşeyi ertelememek lazım.

Bugünlük de bu kadar diyelim:)

1 yorum:

MAVİANNE dedi ki...

haklısın filiz ablacığım eskiden herkes aileleriyle akrabalarıyla bayram yapardı
şimdi ise herkes tatil planı peşinde
biz de ankaradayız
gerçi büyüklerimiz burda değil
ama sizler ve mualla teyzemle avunuruz inşallah
görüşmek üzere
kolay gelsin sana
börekler tatlılar hazır desene
Allah tekrarına erdirsin